Huidverzorging voor de perfecte look tijdens de jaarwisseling

by Redactie Green Development on

Je wilt natuurlijk shinen als je het oude jaar uitluidt en het nieuwe jaar ingaat. Je kan tijdens de jaarwisseling een perfecte look krijgen met de juiste huidverzorging. Dat is natuurlijk de basis om er stralend uit te zien en die vul je aan met feestelijke kleding en modeaccessoires om het plaatje helemaal compleet te maken. Om met huidverzorging aan de slag te gaan als basis voor de perfecte look is Propolis Creme ideaal. Zo zijn er meerdere tips om je huid te laten stralen tijdens de jaarwisseling.

Reinig je huid de dag voor de jaarwisseling

Het heeft wat voorbereiding nodig om tijdens de jaarwisseling met de perfecte look voor de dag te komen. Zo is het aan te raden om de avond van tevoren je huid goed te reinigen. Je kan hiervoor een cleanser of een lotion gebruiken. Daarmee haal je niet alleen vuil van je gezicht af, maar ook andere onzuiverheden. Gebruik wel een lotion of cleanser die afgestemd is op je huid, zoals voor een droge huid of voor een gevoelige huid.

Geef je huid een boost met een moisturizer

Het is eveneens aan te raden om je huid een boost te geven met een moisturizer. Dat kan je alvast doen nadat je de huid gereinigd hebt met een lotion of cleanser. In plaats van een moisturizer is het eveneens mogelijk om een essence te gebruiken of een hydraterend serum. Het voordeel hiervan is dat de bestanddelen supersnel in je huid trekken en direct voor een boost zorgt. Heb je te maken met huidproblemen dan is het wel aan te raden om daarmee rekening te houden.

Hydrateer je huid

In de winterse periode heeft je huid veel te verduren. De ene dag schijnt de zon en is het steenkoud en de andere dag waait het hard en regent het de hele tijd. Als je dan lekker binnen bent, zet je de kachel aan voor een aangename temperatuur. Al deze factoren hebben echter invloed op je huid, waardoor deze bijvoorbeeld droog kan aanvoelen. Het is dan belangrijk om je huid te hydrateren. Dat kan uiteraard met een hydraterende crème die daarmee een goede basis vormt om je huid verder te verzorgen.

Gebruik een dagcrème

De perfecte look begint op de laatste dag van het jaar met het aanbrengen van een dagcrème. Dat heeft als voordeel dat er een beschermende laagje op de huid van je gezicht komt. Daarnaast is er sprake van een ondersteunende werking. 

Gezichtsmasker aanbrengen

In de loop van de dag ter voorbereiding op de jaarwisseling is het ook nog ideaal om even een gezichtsmasker aan te brengen. Daarna is het tijd om je make-up te doen en je feestelijk aan te kleden voor een spetterend uiteinde en fantastisch begin van een nieuw jaar.

Written by: Redactie Green Development

0
0
0
0
0